iniAKU

the pain is temporary,but the pride is forever


Entry yg bersifat sedikit skema dan jiwang kali ni..Anda sedang bercinta? bahasa budak skrang ialah berkapel..kalo ya, betol ke partner anda tu series suka/cinta anda?
ishh..xreti aku skema2 ni..jiwang reti..kahkah
Aku ade bace dlm dua magazine yg berlainan, tapi mempunyai entry yg agak lebih kurg same..
copy ke ape?hebat tu..
xkesah la zine mane pon kan, yg penting aku nak share ngn korg..beberapa tips or panduan agar cinta korang bahgia sentiasa..haha..poyo!
okay, check it out guys~
  • Belajar utk suka lagu yg anda suka, kerana die nak tahu ape kesukaan anda..Baginya apa kesukaan anda adalah kesukaannya juga
  • video
my favourite song ~I FOR YOU~..my boi should
learn how to sing this song..haha

**kokoro kara kimi ni tsutaetai
Kizutsuki sugita kedo mada aida ni au yo
Kokoro kara kimi wo aishiteru
Kimi ni furu itami wo futte agetai subete i for you**

  • Orang yang mencintai anda akan melakukan perkara yang pelik dan agak sengal seperti menelefon anda byk kali dlm sehari atau membangunkan anda di tengah malam untuk mengirim SMS atau menelefon anda kerana saat itu dia sedang mengingati anda
  • Org yg mencintai kamu akan mengirimkan ucapan 'gudnyte', 'take care' dan sebagainya walaupun anda tidak membalas ucapan tersebut. Melalui ucapan itulah die mengirimkan rasa cintanya kepada anda
  • Inbox handfon nya sebahagian besarnya menyimpan msg2 anda walaupun msg tu berbulan2 yg lalu
  • Org yg mencintai anda selalu ingin berada di samping anda menghabiskan hari2nya bersama anda
  • Org yg mencintai anda akan selalu mengingati kata-kata anda, malah setiap kejadian yang die lalui bersama anda, walaupun mungkin anda sendiri sudah lupakan
  • Org yg mencintai anda akan menerima anda seadaanya walaupun mungkin anda rasa tidak layak utk bersamanya
  • Insan yang begitu mencintai anda tidak akan memaksa utk anda memberikan alasan walaupaun hatinya meronta ingin tahu. Ini kerana die tidak mahu kamu terbeban dgn kerenahnya
    notakaki : jgn lupe cheklist pasangan masing2..hehe

      Related Post



      Related Posts with Thumbnails