iniAKU

the pain is temporary,but the pride is forever




Nuffnang dah pandai curang siot. Semenjak aku pasang Mangga Ads ni, jarang2 Nuff aku kuar.  asal? mogok ke ape?haha
Aku baru je madukan ko dua, blom madu 4 lg tu. Ko dah majuk habisan.Haish
Kalo dulu kencang je kuar. Skrang, skyscrapper pon dah bersara. X kan aku nak letak Mangga Ads tu kat bwah kot, x meriah la belog aku ni nanti. haha


Nuff, ko kena tahu, sharing is caring. So kena berkongsi tempat. X bole ko tamak sensorg.
Jadi, lenkali kuar la ye.. Kesian dorang x bole kelik ko. @_@
Orang cakap, org la cakap..status glitt tu bile2 bole dpt, btol ke? 
Ah, xkesah la, aku x amik port sgt pasal ni. Stakat blog mcm ni, brapa sen sgt bole dpt, so lantak la kalo glitt tu hilang.
Lainla kalo income beribu dpt, bole la aku setia kat ko sorang, ye x Nuff? hakhak
Jangan saman sy, sy org susah -_-"

Related Post



41 komen didalam:

owh...cuba mangga ads yea..baguih!!
aku masih ngan nuffnang lagi hahaa

dah ilang eh status geli2 tuh..
hehe..
sokong2x.. tp so far ain ngan nuff je la..
(**.)

betOl2....

sy penh wat..skunk da padam da mangga tu.... hiieeee!!

azuan
coba naseb kate org.haha

Epy Ain
pasang je magga ads, tros kena cabot glit.huhu @_@

Jue
dear, dh pdm mangga, nuff kuar balik ek?hehe

mmg akan hilang bro..
aku setia pada nuffnang.. nuffnang dah bg aku juta juta..rupiah hu3..

:-( nuffnang bg ciputt..

hahaha.. curang ker? patut la nuff merajuk.. ahaks.. xpe2.. nnti kita sama curang kat nuff.. tapi aku nak cashout dulu duit.. baru pasang mangga.. hehe..

aku dah klik nuff ko.. rasanya dia nie keluar waktu2 traffik tinggi je kot.. hahaha.. kat atas n bawah.. tepi xde.. ngagagaga.. <-- gelak pelik..

memnag pon.,..
nuffnag nie klu ade ADV lain dia akan susah nak kuar..:)

Lanun
sshh..ko jgn kecoh kuat2, die mmg bg cipot pon.haha

Roronoa Zoro
cess..aku pasang dlu, xsmpat nak cashout, alamaknye jenuh nunggu duet nk smpai -_-"

p/s : engko mmg pelik pon.haha

SyeY PuLL
yeke?
ni yg buat aku nak setia kt nuff blk ni.huhu

This comment has been removed by a blog administrator.

hak3..aduyai..
nuff..bukan kye pun..pkai nuff..
jom curang..hak3..

(padahal aku pun pakai nuff gak..hak3)

curang? senang sgt bro
aku dah, ko yg belom.haha

pkai jer google adsense...hehehehe.

adsense?
kompem kena rijek awl2 kot.haha

hahah..p la pujuk balik..kuikui

aku tunggu lg smgu, kot2 die dah x mrajuk.haha

nuff oh nuff...syu rasa ramai yg klik ads nuff tu (perasan jap)...
tapi apasal dok tarikh 6jun je....tarikh after that xde pun....kenapalah kau nuff wat syu mcm ni..sob sob

ades, dah lame ke jd cmtu?
nnti izzah pm syu
k dear :)

aku ag ah..haram tak penah dapat langsung..huuu~
cokia punye nuff..=.=*

mksud ko lgsung x kuar?
tu mcm die dh putus hati ngn ko tu @_@

baek ko check blk tol ke x ads tu pnye tmpt

ye la...sejak 6 jun la...huhu T_T
sdey.....

izzah pn pah gk die lmbt updte,
dkt smggu kot, tp skali bukak dpt trus la 6,7 hengget msok.
try syu chek balik

nuffnang sikit2 je masuknye..nyampah..ahaks..

mencurang ni membuahkan hasil lumayan tak iniAKU..kalau lumayan mau try jugak..=p

tu nak taw lmayan ke xkena tggu fback dr si mangga la nizam, haha :P

da tahu susah jangan cari susah.err.ye ke?haha.

err.x ye.haha

best ke mangga neyh?
nk gk try
gyahahaahahaah~

sile2 hellioz..gyahahahaaah~

NADU??????

KAH3X

ades, madu ke nadu dear?hehe :P

mangga leh dpt bnyk ke ek?? hehe...

@suka_haha
saje testing market.ntah2 cipott.haha :P

aku psang mangga kt blog lg satu yg xdek kaitan gn nuff pn kne cabut gli2 tu gk...last2 aku psg due2 kt sume blog akuh...hahhaha

lawak seyh en3 kamu neh~;) majuk kejap je tu~ nt dy iklan dr nuff tu kuo3 la~ hahahaha;) madu..madu..madu..madu itu manis~;)

@Aidi Si Junker
itula, kadang2 kite kena berkeras jugak.
kasi je muka kat sume iklan.haha

@dark r0se
sebab manis yg nuff tu jeles smpai majuk,ahaks
tapi skrg nuff dah kuar sentiasa dah, sebab madu die da hilang.haha

beralih lah kepada adsense

hahaha.. nuff2x..

yang lagi mau jual kebun sengon mau bagi info nich tentang bibit jabon dan kayu jabon bagi yang suka bertani

mampir nich dari jaksel...

Related Posts with Thumbnails