iniAKU

the pain is temporary,but the pride is forever



.
.
.
.
.
.
.
.


no more msg, or reply dr die..aku nak message tanya kenapa, aku tak ingat num die..mm..aku anta,reply. sending failed..mungkin kau terase aku cakap mcm tu. tapi aku takda maksud nak buat aku terase or hina or whatever.. aku juz rase mcm salah anggap pada kau..aku tahu dan tak kesah life kau dulu teruk, negatif ke ape. crita dulu, lantak la kan.
tapi bile malam tu kau cakap mcm tu, aku jadi macam betulke ni kau??
 orang ckp kalau kita benci someone, nanti kte akan jadi syg die balik, betul ke? dah macam terkena kat aku..ah.tak,tak.aku tak percaya. aku bukan syg kau, aku just rase bersalah kat kau. tu je.


entry ni terpakse di buang certain part..sape yg dah bace mesti korg phm perasaan aku,bg yg belom abaikan :)

Related Post



4 komen didalam:

xpe cyunk, dun sad2 emo2.. kan dh kua shoping. feberet u tu.. aku pun ang tggalkan hahah .

bkn sedeh.buat2 sedeh la.haha
ops! shoping aku selfish sket, sorry :p

This comment has been removed by the author.

Seems to [b][url=http://bestshopping.hidear.org/#44521]プラダ 財布[/url][/b]
pastor to to the nowadays mania[b][url=http://pradas.hidear.org/#44371]プラダ 長財布[/url][/b]
"fake fur" healthy [b][url=http://pradas.hidear.org/#44451]グッチ マフラー[/url][/b]
ambiance, this [b][url=http://pradaoutlet.hidear.org/#44381]プラダ 財布[/url][/b]
organization of hand-made Teddy Agitate Tricks strap, the particular money-oriented[b][url=http://bestshopping.hidear.org/#44521]プラダ 財布[/url][/b]
simulation fur and leather recycling. Tricks wearing overwhelming, hair unchecked, amphibole and Caizhu of award is reminiscent [b][url=http://bestshopping.hidear.org/#44521]プラダ 財布[/url][/b]
of the low-quality era. Their neck,[b][url=http://prada.hidear.org/#44431]プラダ 長財布[/url][/b]
hand and foot of each honky-tonk can be direction, and preoccupied of fun. Media published [b][url=http://prada.hidear.org/#44391]プラダ 財布 新作[/url][/b]
single payment of $ 195.

Related Posts with Thumbnails